Behandelingen

Meerdere behandelingen mogelijk!

Bij mij kunt u terecht voor meerdere behandelingen. Ik ben gespecialiseerd als pedicure maar verzorg ook behandelingen voor manicure en massage.

Pedicure behandeling

Als pedicure ben ik werkzaam in Spijkenisse. In mijn salon heb ik al vele mensen mogen helpen. Ik heb al verschillende problemen verholpen en mensen zijn zeer tevreden over het resultaat. Een pedicure behandeling bestaat niet alleen uit het verhelpen van een probleem maar ook het aanpakken van de oorzaak.

pedicure aan het werk

Manicure behandeling

Als Manicure doe ik mijn uiterste best om uw nagels zo mooi mogelijk te maken. Natuurlijk kan dit volledig zoals u dat wenst.
Het leuke aan Manicuren is dat ik hier mijn creativiteit in kwijt kan.

Manicure behandeling

Massages

U kunt bij mij ook terecht voor verschillende massages,van onderbeen massage voor verlichting van Neuropatische pijn tot een geheel ontspannende massage.

IBX behandeling

IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct. De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag óp de nagel. IBX daarentegen dringt door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is.

IBX behandeling