Over mij

Pedicure Astrid van Hoek

Mijn naam is Astrid van Hoek. Ik heb in 2012 mijn opleiding voor pedicure gevolgd en ben in 2014 met mijn praktijk aan huis in Spijkenisse begonnen.

Naast mijn opleiding als pedicure volg ik regelmatig bijscholing zoals nagelreparatie, massage voor neuropatie, medisch tapen en IBX behandelingen. In 2020 ben ik met de opleiding ontspaningsmassage begonnen die ik met succes heb afgerond, in 2022 heb ik de opleiding aromatherapie afgerond en op dit moment ben ik bezig met de opleiding kruidenvrouw zodat ik op een natuurlijke manier bepaalde problemen kan oplossen.

Verder ben ik verkooppunt in Spijkenisse van de originele wasparfum van Le essenze Di Elda de heerlijke was beleving uit Italie

Op 1 April 2019 ben ik verhuisd naar een praktijkruimte in verzorgingscentrum De Es aan de Hürtstraat 13 in Spijkenisse waar u met de lift mijn praktijk kan bereiken. Centraal gelegen tussen Waterland, Sterrenkwartier,Groenewoud, Maaswijk en Schenkel.

Op maandag ben ik werkzaam in Capelle aan den ijssel

Ik vind het belangrijk om u als klant net een beetje meer te geven zodat u met een fijn gevoel de praktijk weer verlaat.

Of u nu een uurtje wil ontspannen of van uw voetproblemen af wilt komen er zijn verschillende mogelijkheden.

Wat klanten zeggen:

"Bij pedicure Astrid van Hoek ben ik fantastisch geholpen"
Martijn Waanders
5/5
"Astrid van Hoek heeft mij goed geholpen met mijn nagels"
Cisca Duifhuis
5/5

Wilt u informatie of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met mij op!