Boek bij ons een luxe massage in Spijkenisse

Ben je wel toe aan wat ontspanning of zit je nek of rug helemaal vast? In beide gevallen kun je bij ons een heerlijke massage in Spijkenisse boeken. We bieden verschillende opties om je spieren los te maken en te zorgen voor ultieme ontspanning. Of je nu een massage nodig hebt omdat je door het thuiswerken nekklachten hebt, of simpelweg omdat je je wat gestrest voelt, wij staan voor je klaar.

In onze knusse, mooi ingerichte salon bieden wij je een massage in Spijkenisse die is afgestemd op jouw behoeften. Je hebt daarbij de keuze uit diverse opties. Een heerlijke hotstone massage bijvoorbeeld, waarbij warme stenen zorgen voor een heerlijke ontspanning, of een bamboe massage, waarbij we een bamboe massage stok gebruiken voor diverse moves.

Bamboe massage in Spijkenisse

Veel mensen zijn nogal verbaasd als ze horen dat we een ook bamboe massage in Spijkenisse aanbieden. Ze hebben daar direct allerlei associaties bij, die in de praktijk niet blijken te kloppen. De gladde bamboe massage stok wordt met veel olie over de huid heen gewreven, waarbij we een groter oppervlak kunnen masseren dan met de handen mogelijk is. Door de olie gaat het heel vloeiend en is het uiterst ontspannend. Doordat de bamboe massage stok heel stevig is kunnen we veel harder en dieper masseren dan met de handen, waar veel mensen de voorkeur aan geven. Je moet het eigenlijk een keer ervaren om te weten of het iets voor je is, of dat je liever een wat zachtere massagevorm prefereert.

Massage Spijkenisse

Stoelmassage of olie massage?

Als je bij ons een massage in Spijkenisse wilt boeken dan heb je allereerst de keuze uit een stoelmassage (doorgaans met kleren aan) of een normale olie massage op de massagetafel (zonder kleren). Niet iedereen vindt het prettig om zonder kleren een massage te ontvangen, daarom bieden we tevens deze stoelmassage aan. In een speciale massagestoel ga je lekker voorover zitten, waarna je de spieren in de nek, schouders en rug worden losgemaakt. Dit gebeurt gewoon met de kleren aan, maar houd er rekening mee dat dit makkelijker gaat als je soepel vallende kleding draagt, het liefst nauwsluitend.