Voetmassage in Spijkenisse

Bij pedicure Astrid van Hoek ben je van harte welkom als je de weldaad wilt ervaren van een voetmassage in Spijkenisse. Binnen onze salon verstrekken we diverse soorten massages voor de voet en het onderbeen. Naast ontspanningsmassages voor de voeten, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor voetmassages bij neuropathische pijnen. Onze voeten spelen een grote rol bij ons welzijn.

Pijnvrij kunnen bewegen zorgt voor een gevoel van vrijheid waardoor we ons gelukkiger voelen. Daarnaast spelen voeten een belangrijke rol bij het afvoeren van afvalstoffen uit ons lichaam. In de voet komen diverse zenuwuiteinden en meridianen samen welke een grote invloed op hebben op onze bloedsomloop en gezondheid. Een voetmassage draagt tevens positief bij aan het afvloeien van stress en spanningen in het lichaam.

Als je graag een voetmassage wilt ondergaan in Spijkenisse ben je binnen onze salon dan ook van harte welkom. Naast reguliere voet en onderbeen massages zijn we tevens gespecialiseerd in energetische massages. Daarnaast ben je bij Astrid van Hoek ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een ervaren pedicure in Spijkenisse. Hierbij kun je denken aan het behandelen van ingegroeide teennagels, schimmelnagels of likdoorns.

voetmassage Spijkenisse

Energetische voetmassage omgeving Spijkenisse

Bij pedicure salon Astrid van Hoek verzorgen we diverse soorten voet- en beenmassages. Dit doen we door het toepassen van diverse massagetechnieken die een ontspannende en pijn verlichtende werking hebben. Ook het onderbeen wordt gemasseerd tijdens deze behandelingen. Stuwing, stress en spanningen kunnen op deze manier effectiever afgevoerd worden door het lichaam. Daarnaast bevorderd deze massage de doorbloeding en draagt het bij aan het afvoeren van schadelijke afvalstoffen in het lichaam.

Bij Astrid van Hoek ben je tevens van harte welkom voor een energetische voetmassage. Deze zachte manier van masseren wordt vooral veel toegepast na chemo behandelingen of bij mensen die hinder ondervinden van Diabetes. Na een chemo kunnen de zenuwuiteinden in de voet beschadigd zijn geraakt. Dit kan voor vervelende pijnklachten zorgen. Met een voetmassage kan de pijn effectief verlicht en verminderd worden.

Door onze ruime ervaring in het vak ben je altijd verzekerd van een professionele voetmassage welke tevens bij neuropathie toegepast kan worden. Naast diverse voetbehandelingen ben je in onze salon ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een manicure in Spijkenisse.

Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer informatie wenst.
Direct een afspraak maken in onze salon kan natuurlijk ook.